đề thi tiếng anh lớp 7



Bộ 100 Đề đua Tiếng Anh 7 năm học tập 2023 - 2024 tiên tiến nhất Học kì 1, Học kì 2 của tất cả tía cuốn sách Global Success, Friends plus, iLearn Smart World, Explore English bao gồm đề đua thân ái kì, đề đua học tập kì sở hữu đáp án cụ thể, rất rất sát đề đua đầu tiên chung học viên ôn luyện & đạt điểm trên cao trong những bài bác đua Tiếng Anh 7.

Đề đua Tiếng Anh 7 năm 2023 (có đáp án, mới nhất nhất)

Quảng cáo

Bạn đang xem: đề thi tiếng anh lớp 7

Xem demo Đề GK2 Anh 7 Global Xem demo Đề GK2 Anh 7 Smart Xem demo Đề HK2 Anh 7 Global Xem demo Đề HK2 Anh 7 Smart Xem demo Đề HK2 Anh 7 Friends

Chỉ kể từ 150k mua sắm hoàn hảo cỗ Đề đua Giữa kì 2 Tiếng Anh 7 Global Success, iLearn Smart World bạn dạng word sở hữu điều giải chi tiết:

  • B1: gửi phí vô tk: 0711000255837 - NGUYEN THANH TUYEN - Ngân sản phẩm Vietcombank (QR)
  • B2: Nhắn tin cậy cho tới Zalo VietJack Official - nhấn vô đây nhằm thông tin và nhận đề thi
  • Top 10 Đề đua Tiếng Anh 7 Giữa kì một năm 2023 (sách mới)

    Xem đề thi

  • Top 10 Đề đua Học kì 1 Tiếng Anh 7 năm 2023 (sách mới)

    Xem đề thi

  • Top 10 Đề đua Tiếng Anh 7 Giữa kì hai năm 2023 (sách mới)

    Xem đề thi

  • Đề đua Giữa kì 2 Tiếng Anh 7 năm 2023 (10 đề) (sách mới)

    Xem đề thi

  • Top 10 Đề đua Học kì 2 Tiếng Anh 7 năm 2023 (sách mới)

    Xem đề thi

Bộ đề đua Tiếng Anh 7 Global Success - Kết nối tri thức

- Đề đua Tiếng Anh 7 Giữa kì 1

  • Đề đua Giữa kì 1 Tiếng Anh 7 Global Success sở hữu đáp án (10 đề)

    Xem đề thi

- Đề đua Tiếng Anh 7 Học kì 1

  • Đề đua Học kì 1 Tiếng Anh 7 Global Success sở hữu đáp án (10 đề)

    Xem đề thi

- Đề đua Tiếng Anh 7 Giữa kì 2

  • Đề đua Giữa kì 2 Tiếng Anh 7 Global Success sở hữu đáp án (10 đề)

    Xem đề thi

- Đề đua Tiếng Anh 7 Học kì 2

  • Đề đua Học kì 2 Tiếng Anh 7 Global Success sở hữu đáp án (10 đề)

    Xem đề thi


Bộ đề đua Tiếng Anh 7 Friends plus - Chân trời sáng sủa tạo

- Đề đua Tiếng Anh 7 Giữa kì 1

  • Đề đua Giữa kì 1 Tiếng Anh 7 Friends plus sở hữu đáp án (10 đề)

    Xem đề thi

- Đề đua Tiếng Anh 7 Học kì 1

  • Đề đua Học kì 1 Tiếng Anh 7 Friends plus sở hữu đáp án (10 đề)

    Xem đề thi

- Đề đua Tiếng Anh 7 Giữa kì 2

  • Đề đua Giữa kì 2 Tiếng Anh 7 Friends plus sở hữu đáp án (10 đề)

    Xem đề thi

- Đề đua Tiếng Anh 7 Học kì 2

  • Đề đua Học kì 2 Tiếng Anh 7 Friends plus sở hữu đáp án (10 đề)

    Xem đề thi


Bộ đề đua Tiếng Anh 7 iLearn Smart World

- Đề đua Tiếng Anh 7 Giữa kì 1

  • Đề đua Giữa kì 1 Tiếng Anh 7 Smart World

    Xem đề thi

- Đề đua Tiếng Anh 7 Cuối kì 1

  • Đề đua Cuối kì 1 Tiếng Anh 7 Smart World

    Xem đề thi

- Đề đua Tiếng Anh 7 Giữa kì 2

  • Đề đua Giữa kì 2 Tiếng Anh 7 Smart World

    Xem đề thi

- Đề đua Tiếng Anh 7 Cuối kì 2

  • Đề đua Cuối kì 2 Tiếng Anh 7 Smart World

    Xem đề thi


Bộ đề đua Tiếng Anh 7 Explore English - Cánh diều

- Đề đua Tiếng Anh 7 Giữa kì 1

  • Đề đua Giữa kì 1 Tiếng Anh 7 Explore English sở hữu đáp án (10 đề)

    Xem đề thi

- Đề đua Tiếng Anh 7 Học kì 1

  • Đề đua Học kì 1 Tiếng Anh 7 Explore English sở hữu đáp án (10 đề)

    Xem đề thi

- Đề đua Tiếng Anh 7 Giữa kì 2

  • Đề đua Giữa kì 2 Tiếng Anh 7 Explore English sở hữu đáp án (10 đề)

    Xem đề thi

- Đề đua Tiếng Anh 7 Học kì 2

  • Đề đua Học kì 2 Tiếng Anh 7 Explore English sở hữu đáp án (10 đề)

    Xem đề thi


Bộ đề đua Tiếng Anh 7 Right on!

- Đề đua Tiếng Anh 7 Giữa kì 1

  • Đề đua Giữa kì 1 Tiếng Anh 7 Right on!

    Xem đề thi

- Đề đua Tiếng Anh 7 Cuối kì 1

  • Đề đua Cuối kì 1 Tiếng Anh 7 Right on!

    Xem đề thi

- Đề đua Tiếng Anh 7 Giữa kì 2

  • Đề đua Giữa kì 2 Tiếng Anh 7 Right on!

    Xem đề thi

- Đề đua Tiếng Anh 7 Cuối kì 2

  • Đề đua Cuối kì 2 Tiếng Anh 7 Right on!

    Xem đề thi


Bộ đề đua Tiếng Anh 7 English Discovery

- Đề đua Tiếng Anh 7 Giữa kì 1

  • Đề đua Giữa kì 1 Tiếng Anh 7 English Discovery

    Xem đề thi

- Đề đua Tiếng Anh 7 Cuối kì 1

  • Đề đua Cuối kì 1 Tiếng Anh 7 English Discovery

    Xem đề thi

- Đề đua Tiếng Anh 7 Giữa kì 2

  • Đề đua Giữa kì 2 Tiếng Anh 7 English Discovery

    Xem đề thi

- Đề đua Tiếng Anh 7 Cuối kì 2

  • Đề đua Cuối kì 2 Tiếng Anh 7 English Discovery

    Xem đề thi




Lưu trữ: Đề đua Tiếng Anh 7 sách cũ

  • Đề đua Giữa kì 1 Tiếng Anh 7 sở hữu đáp án năm 2023 (18 đề)

    Xem đề thi

  • Bộ 21 Đề đua Tiếng Anh 7 Giữa học tập kì một năm 2023 chuyên chở nhiều nhất

    Xem đề thi

  • Đề đua Tiếng Anh 7 Giữa học tập kì một năm 2023 sở hữu quái trận (18 đề)

    Xem đề thi

  • Đề đua tham khảo quality đầu xuân năm mới lớp 7 môn Tiếng Anh năm 2023 (10 đề)

    Xem đề thi

  • [Năm 2023] Đề đua Giữa kì 1 Tiếng Anh 7 Thông tư 22 sở hữu đáp án (5 đề)

    Xem đề thi

  • [Năm 2023] Đề đua Học kì 1 Tiếng Anh 7 Thông tư 22 sở hữu đáp án (5 đề)

    Xem đề thi

  • [Năm 2023] Đề đua Học kì 2 Tiếng Anh 7 Thông tư 22 sở hữu đáp án (5 đề)

    Xem đề thi

  • Bộ đề đua Tiếng Anh 7 Giữa kì một năm 2023 (15 đề)

    Xem đề thi

  • Bộ đề đua Tiếng Anh 7 Học kì một năm 2023 (15 đề)

    Xem đề thi

  • Bộ đề đua Tiếng Anh 7 Giữa kì hai năm 2023 (15 đề)

    Xem đề thi

  • Bộ đề đua Tiếng Anh 7 Học kì hai năm 2023 (15 đề)

    Xem đề thi

  • Đề đua Tiếng Anh 7 mới nhất Giữa Học kì 1 sở hữu đáp án (5 đề)

    Xem đề thi

  • Đề đua Học kì 2 Tiếng Anh 7 mới nhất sở hữu đáp án (5 đề)

    Xem đề thi

Bộ đề đua học viên giỏi

  • Bộ đề đua học viên chất lượng Tiếng Anh 7 năm 2023 (10 đề)

  • Bộ Đề ôn đua học viên chất lượng Tiếng Anh 7 năm 2023 (10 đề)

Bộ Đề đua Tiếng Anh mới nhất lớp 7 năm 2023




Phòng giáo dục và đào tạo và Đào tạo ra .....

Đề đua Giữa học tập kì 1

Năm học tập 2023 - 2024

Môn: Tiếng Anh mới nhất lớp 7

Thời gian lận thực hiện bài: phút

(Đề đua số 1)

A – USE OF LANGUAGE.

I. Find the word which has a different sound in the part underlined.

1. A. charity       B. chemistry       C. chemical       D. mechanic

2. A. help       B. benefit       C. elderly       D. prefer

3. A. provide       B. individual       C. situation       D. children

4. A. tutor       B. student       C. university       D. discuss

II. Choose the correct answers.

5. We should follow the activities from doctors and health ______ in order to tát keep fit.

A. managers

B. workers

C. people

D. experts

6. Let’s help the street children because they have bad _______.

A. live

B. living conditions

C. ways of life

D. earnings

7. They have decided to tát ride to tát work _______ it is good for their health and the environment.

A. so sánh

B. but

C. although

D. because

8. Our school has a programme to tát _______ children from poor families in Ho Chi Minh City.

A. ask

B. offer

C. tutor

D. volunteer

9. Americans _______ the tradition of volunteering and helping one another since the early days of the country.

A. have had

B. has had

C. had

D. to tát have

10. Traditional volunteer activities include _______ money for people in need, cooking and giving food.

A. rising

B. raising

C. getting

D. taking

11. Junk foods are high in fat, sodium and sugar, which can lead to tát ______.

A. fever

B. allergy

C. obesity

D. stomachache

12. Lack of Vi-Ta-Min E can cause skin diseases and ______.

A. tired

B. tiring

C. tiredness

D. tireless

13. If you choose sewing as your hobby, you will ________ your own clothes.

A. get

B. tự

C. take

D. make

14. My brother doesn’t lượt thích ice-skating because he thinks it is ________.

A. dangerous

B. danger

C. in danger

D. endangered

III. Put the verbs in brackets in the correct verb tense: the Present Perfect or Past Simple.

15.I (meet) ………………………………………. Robert at the supermarket this morning.

16. Nancy (be)……………………………………. to tát Viet Nam several times.

17. I (not see) ……………………………………….. your brother yet.

18. When (your father/ give up) ……………………………………….. smoking?

19. I ………………………………………. (be) in London when I was a child.

B– READING.

IV. Read the passage and then decide whether the statements are true (T) or false (F).

Volunteering is one of the things that are very useful to tát you. To your future bosses, volunteer work shows that you are interested in both the world and your future.

Although volunteer work does not bring you money, it gives you a time to tát learn social skills and make a difference in our community.

Volunteers have the chance to tát teach English, arts, and sports for homeless children. They also help children with health problems, especially children who cannot see, hear and speak.

20. Doing volunteer work is very useful to tát you………….

21. Volunteering is good for your future job. ………….

22. You can earn a lot of money from volunteering. ………….

23. Volunteers can help homeless children to tát learn English, arts, and learn how to tát play sports. ………

24.Volunteers only help healthy children. ………….

V. Read the passage and answer the questions.

Along with jogging and swimming, cycling is the best all-round forms of exercise. It can help to tát increase your strength and energy, giving you a stronger heart. You don’t carry the weight of your body toàn thân on your feet when cycling. It is also a good size for people with a pain in your feet or your back. You should start your hobby. Doing too quickly can have bad effects.

You should cycle twice or three times a week. If you find you are in pain, you will stop and take a rest.

25. Why is cycling a good size of exercise?

............................................................................................

26. Why might people with a pain in the back go cycling?

............................................................................................

27. What will happen if you tự too quickly?

............................................................................................

C – WRITING.

VI. Make correct sentences from the words and phrases given.

28. When/ you/ start/ hobby?

............................................................................................

29. so far/ we/ ask/ people/ donate/ books and clothes/ the poor children.

............................................................................................

30. I/ think/ future/ people/ take up/ more/ outdoor activities.

31. My best friend/ not/ like/ mountain climbing/ because/ he/ afraid/ heights.

............................................................................................

VII. Complete the second sentence so sánh that it has the same meaning as the first one.

32. She has never met such a kind man before.

⇒ He is............................................................................................

33. His hobby is collecting toy cars.

⇒ He collects............................................................................................

34. It isn’t necessary to tát finish the work today.

⇒ You don't............................................................................................

Đáp án và Hướng dẫn thực hiện bài

A

I

1. A

A. charity/ˈtʃærəti/

B. chemistry/ˈkemɪstri/

C. chemical/ˈkemɪkl/

D. mechanic/məˈkænɪk/

Phương án A phần được gạch men chân phân phát âm là /tʃ/, còn sót lại phân phát âm là /k/

2. D

A.help/help/

B.benefit/ˈbenɪfɪt/

C. elderly/ˈeldəli/

D. prefer/prɪˈfɜː(r)/

Phương án D phần được gạch men chân phân phát âm là /ɪ/, còn sót lại phân phát âm là /e/

3. A

A. provide/prəˈvaɪd/

B. individual/ˌɪndɪˈvɪdʒuəl/

C. situation/ˌsɪtʃuˈeɪʃn/

D. children/ˈtʃɪldrən/

Phương án A phần được gạch men chân phân phát âm là /aɪ/, còn sót lại phân phát âm là/ɪ/

4. D

A. tutor/ˈtjuːtə(r)/

B. student/ˈstjuːdnt/

C. university/ˌjuːnɪˈvɜːsəti/

D. discuss/dɪˈskʌs/

Phương án D phần được gạch men chân phân phát âm là /ʌ/, còn sót lại phân phát âm là /juː/

II

5. D

manager (n): quản lý và vận hành

worker (n): công nhân

people (n): người xem

expert (n): thường xuyên gia

Tạm dịch: Chúng tớ nên tuân theo gót những sinh hoạt kể từ chưng sĩ và những Chuyên Viên sức mạnh để lưu lại dáng vẻ.

6. B

live (v): sinh sống

living conditions (n): ĐK sống

ways of life (n): lối sống

earnings (n): thu nhập

Tạm dịch: Hãy hỗ trợ trẻ nhỏ mặt phố vì thế bọn chúng sở hữu ĐK sinh sống tệ.

7. D

A. so sánh + S + V: vậy nên…

B. but + S +V: nhưng…

C. although + S + V: tuy nhiên

D. because + S + V: tự vì…

2 mệnh đề mùng ý nghĩa sâu sắc nguyên vẹn nhân – sản phẩm => sử dụng “because”

Tạm dịch: Họ vẫn đưa ra quyết định giẫm xe pháo đi làm việc chính vì nó chất lượng cho tới sức mạnh và môi trường thiên nhiên.

8. C

A. ask (v): đòi hỏi, yên cầu

B. offer (n): đề nghị

C. tutor (v): gia sư, dạy dỗ kèm cặp

D. volunteer (v): tình nguyện

Tạm dịch: Trường học tập của Cửa Hàng chúng tôi sở hữu một lịch trình nhằm dạy dỗ kèm cặp trẻ nhỏ kể từ những mái ấm gia đình nghèo khổ ở TP.HCM Xì Gòn.

9. A

Dấu hiệu: “since” – Tính từ lúc khi

Cách dùng: Diễn mô tả hành vi vẫn xẩy ra vô vượt lên trước khứ và còn tiếp nối cho tới lúc này.

Cấu trúc: S + have/ has + Vp2.

Tạm dịch: Người Mỹ vẫn sở hữu truyền thống lịch sử thao tác tự nguyện và hỗ trợ nhau kể từ những ngày đầu của nước nhà.

10. B

raise money: làm cho quỹ

Tạm dịch: Các sinh hoạt tự nguyện truyền thống lịch sử bao hàm làm cho quỹ cho tới những người dân cần thiết , nấu nướng và phân phát món ăn.

11. C

A. fever (n): nhức nhối

B. allergy (n): dị ứng

C. obesity (n): phệ phì

D. stomachache (n): nhức bụng

Tạm dịch: Thức ăn thời gian nhanh sở hữu nồng độ hóa học phệ, natri và lối cao loại nhưng mà rất có thể kéo theo phệ phì.

12. C

Trước “and” là danh kể từ “skin diseases” ⇒ điểm trống rỗng cần thiết điền danh từ

A. tired (adj): mệt rũ rời

B. tiring (adj): mệt mỏi mỏi

C. tiredness (n): sự mệt rũ rời

D. tiredless (adj): ko mệt mỏi mỏi

Tạm dịch: Thiếu Vi-Ta-Min E rất có thể tạo nên bệnh dịch về domain authority và sự mệt rũ rời.

13. D

make clothes: thực hiện rời khỏi quần áo

Tạm dịch: Nếu các bạn lựa chọn may vá như sở trường của tớ, các bạn sẽ thực hiện rời khỏi ăn mặc quần áo cho tới chủ yếu các bạn.

14. A

A. dangerous (adj): nguy hại

B. danger (n): sự nguy nan hiểm

C. in danger : gặp gỡ nguy hại

D. endangered (adj): nguy hại tuyệt chủng

Tạm dịch: Anh trai tôi ko mến trượt băng vì thế anh ấy suy nghĩ nó nguy hại.

III

15. have met

Cách dùng: Diễn mô tả một hành vi xẩy ra vô vượt lên trước khứ tuy nhiên ko xác lập, và mong muốn nhấn mạnh vấn đề vô sản phẩm.

Cấu trúc: S + have/ has + Vp2

Tạm dịch: Tôi vẫn gặp gỡ Robert ở cửa hàng sáng sủa ni.

16. has been

Cách dùng: Diễn mô tả một hành vi xẩy ra vô vượt lên trước khứ tuy nhiên ko xác lập, và mong muốn nhấn mạnh vấn đề vô sản phẩm.

Cấu trúc: S + have/ has + Vp2

Tạm dịch: Nancy đang đi đến nước Việt Nam một vài ba thứ tự.

17. haven’t seen

Cách dùng: Diễn mô tả một hành vi xẩy ra vô vượt lên trước khứ, kéo dãn cho tới lúc này và rất có thể nối tiếp xẩy ra vô sau này.

Cấu trúc câu phủ định: S + haven’t/ hasn’t + Vp2 + yet.

Tạm dịch: Tôi vẫn ko gặp gỡ anh trai bản thân.

18. did your father give up

Cách dùng: Diễn mô tả hành vi vẫn xẩy ra và kết giục vô vượt lên trước khứ

Cấu trúc câu hỏi: Wh/H + did + S + V_nguyên thể?

Tạm dịch: Ba của công ty vứt hút thuốc lá Khi nào?

19. was

Cách dùng: Diễn mô tả hành vi vẫn xẩy ra và kết giục vô vượt lên trước khứ

Cấu trúc: S + was/ were …

Tạm dịch: Tôi vẫn ở London Khi tôi còn nhỏ.

B

IV

20. T

Làm việc tự nguyện rất rất hữu ích cho tới bạn

Thông tin: Volunteering is one of the things that are very useful to tát you.

Tạm dịch: Tình nguyện là 1 trong trong mỗi việc làm rất rất hữu ích so với các bạn.

21. T

Làm tự nguyện chất lượng cho tới việc làm sau này của công ty.

Thông tin: To your future bosses, volunteer work shows that you are interested in both the world and your future.

Tạm dịch: Đối với những ông công ty sau này của công ty, việc làm tự nguyện đã cho thấy rằng các bạn quan hoài tới mức toàn cầu và sau này của tớ.

22. F

Bạn rất có thể thăm dò thật nhiều chi phí từ những việc thực hiện tự nguyện.

Thông tin: Although volunteer work does not bring you money,…

Tạm dịch: Mặc cho dù việc làm tự nguyện ko đưa đến chi phí cho mình,…

23. T

Những tự nguyện viên rất có thể chung người vô gia cư học tập giờ đồng hồ Anh, nghệ thuật và thẩm mỹ và học tập thực hiện thể nào là nhằm nghịch ngợm thể thao.

Thông tin: Volunteers have the chance to tát teach English, arts, and sports for homeless children.

Tạm dịch: Các tự nguyện viên sở hữu thời cơ dạy dỗ giờ đồng hồ Anh, nghệ thuật và thẩm mỹ và thể thao cho tới trẻ nhỏ vô gia cư.

24. F

Những tự nguyện viên chỉ hỗ trợ những đứa trẻ em mạnh khỏe.

Thông tin: They also help children with health problems, especially children who cannot see, hear and speak.

Tạm dịch: Họ cũng chung trẻ nhỏ sở hữu yếu tố về sức mạnh, nhất là trẻ nhỏ ko thể coi, nghe và phát biểu.

Dịch đoạn văn:

Tình nguyện là 1 trong trong mỗi việc làm rất rất hữu ích so với các bạn. Đối với những ông công ty sau này của công ty, việc làm tự nguyện đã cho thấy rằng các bạn quan hoài tới mức toàn cầu và sau này của tớ. Mặc cho dù việc làm tự nguyện ko đưa đến chi phí cho mình, tuy nhiên nó đưa đến cho mình thời hạn nhằm học tập những tài năng xã hội và dẫn đến sự khác lạ vô xã hội của tất cả chúng ta. Các tự nguyện viên sở hữu thời cơ dạy dỗ giờ đồng hồ Anh, nghệ thuật và thẩm mỹ và thể thao cho tới trẻ nhỏ vô gia cư. Họ cũng chung trẻ nhỏ sở hữu yếu tố về sức mạnh, nhất là trẻ nhỏ ko thể coi, nghe và phát biểu.

V

25. Because it can help to tát increase your strength and energy, giving you a stronger heart.

Vì sao giẫm xe pháo là 1 trong mẫu mã thể dục thể thao tốt?

Thông tin: Along with jogging and swimming, cycling is the best all-round forms of exercise. It can help to tát increase your strength and energy, giving you a stronger heart.

Tạm dịch: Cùng với chạy cỗ và lượn lờ bơi lội, giẫm xe pháo là mẫu mã tập dượt thể dục thể thao trọn vẹn rất tốt. Nó rất có thể chung tăng mạnh sức khỏe và tích điện của công ty, đưa đến cho mình một trái ngược tim mạnh khỏe rộng lớn.

26. Because you don’t carry the weight of your body toàn thân on your feet when cycling.

Vì sao người xem rất có thể bị nhức sườn lưng rất có thể giẫm xe?

Thông tin: You don’t carry the weight of your body toàn thân on your feet when cycling. It is also a good size for people with a pain in your feet or your back.

Tạm dịch: Quý khách hàng ko cần gánh trọng lượng khung người bên trên đôi bàn chân của tớ Khi giẫm xe pháo. Nó cũng là 1 trong mẫu mã chất lượng cho tới những người dân bị nhức ở cẳng bàn chân hoặc sườn lưng của công ty.

27. If you tự too quickly, it can have bad effects.

Chuyện gì tiếp tục xẩy ra nếu khách hàng giẫm xe pháo vượt lên trước nhanh?

Thông tin: Doing too quickly can have bad effects.

Tạm dịch: Đạp xe pháo vượt lên trước thời gian nhanh rất có thể có công năng xấu xí.

Dịch đoạn văn:

Cùng với chạy cỗ và lượn lờ bơi lội, giẫm xe pháo là mẫu mã tập dượt thể dục thể thao trọn vẹn rất tốt. Nó rất có thể chung tăng mạnh sức khỏe và năng lượng của công ty, đưa đến cho mình một trái ngược tim mạnh khỏe rộng lớn. Quý khách hàng ko cần gánh trọng lượng khung người bên trên đôi bàn chân của tớ khi giẫm xe pháo. Nó cũng là 1 trong mẫu mã chất lượng cho tới những người dân bị nhức ở cẳng bàn chân hoặc sườn lưng của công ty. Quý khách hàng nên chính thức sở trường của tớ. Đạp xe pháo vượt lên trước thời gian nhanh rất có thể có công năng xấu xí.

Bạn nên giẫm xe pháo nhì thứ tự hoặc tía thứ tự một tuần. Nếu các bạn thấy bản thân bị nhức, các bạn sẽ tạm dừng và nghỉ dưỡng.

C

VI

Xem thêm: chúc mừng năm mới

28. When did you start your hobby?

Cấu trúc thắc mắc với kể từ nhằm hỏi: “Wh/H + trợ động kể từ + S + V_nguyên thể?

Tạm dịch: Quý khách hàng chính thức sở trường của công ty Khi nào?

29. We have asked people to tát donate books and clothes for the poor children so sánh far.

Dấu hiệu: “so far” –“gần đây”

Cách dùng: Diễn mô tả hành vi vẫn xẩy ra vô vượt lên trước khứ và còn tiếp nối cho tới hiện nay tại/ sản phẩm còn ở lúc này.

Cấu trúc: S + have/ has + Ved/VP2

Tạm dịch: Chúng tôi vẫn chất vấn người xem nhằm quyên chung sách và ăn mặc quần áo cho tới trẻ nhỏ nghèo khổ mới gần đây.

30. I think that in the future, people will take up more outdoor activities.

Cách dùng: Diễn mô tả hành vi tiếp tục xẩy ra vô sau này, Dự kiến phụ thuộc vào chủ kiến cá nhân

Cấu trúc: S + will/ won’t + V_nguyên thể.

Tạm dịch: Tôi suy nghĩ vô sau này người xem tiếp tục chính thức theo gót xua đuổi nhiều sinh hoạt ngoài thiên nhiên rộng lớn.

31. My best friend doesn’t lượt thích mountain climbing because he’s afraid of heights.

S + V + because + S + V: tự vì…

Tạm dịch: Quý khách hàng thân ái của tôi ko mến leo núi vì thế cậu ấy hoảng sợ những điểm bên trên cao.

VII

32. He is the kindest man (that) she has ever met.

S + have/ has + never + Vp2 such + (a/an) + adj + N before

= N + tobe + tính kể từ đối chiếu rộng lớn nhất + (that) + S + have/ has + ever + Vp2

Tạm dịch: Cô ấy trước đó chưa từng gặp gỡ một người nam nhi chất lượng như thế trước ê.

= Anh ấy là kẻ nam nhi rất tốt nhưng mà cô ấy từng gặp gỡ.

33. 33. He collects toy cars as a hobby.

V + as + N: thực hiện đồ vật gi như loại gì

collect toy cars as a hobby: thuế tầm xe hơi thiết bị nghịch ngợm như 1 sở thích

Tạm dịch: Sở mến của anh ý ấy là thuế tầm xe hơi thiết bị nghịch ngợm.

= Anh ấy thuế tầm xe hơi thiết bị nghịch ngợm như 1 sở trường.

34. You don’t need to tát finish the work today.

don’t need + to tát V_nguyên thể: ko cần thiết thực hiện gì

Tạm dịch: Nó là ko quan trọng nhằm hoàn thiện việc làm ngày hôm nay.

= Quý khách hàng ko cần thiết hoàn thiện việc làm ngày hôm nay.

Phòng giáo dục và đào tạo và Đào tạo ra .....

Đề đua Học kì 1

Năm học tập 2023 - 2024

Môn: Tiếng Anh mới nhất lớp 7

Thời gian lận thực hiện bài: phút

(Đề đua số 1)

I. Circle the letter A, B, C or D to tát indicate the word whose underlined part is pronounced differently from that of the rest in each of the following questions.

1. A. map     B. hat     C. cap     D. what

2. A. sort     B. bottle     C. roll     D. coffee

3. A. daughter     B. sauce     C. aunt     D. laundry

4. A. was     B. walk     C. water     D. wall

5. A. morning     B. forget     C. pork     D. forty

II. Choose the best word or phrase (A, B, C or D) to tát complete each sentence below.

1. “………! Can you tell má the way to tát the food shop?”

A. Thank you     B. All right     C. Listen     D. Excuse me

2. …………… that street and the food cửa hàng is at the next corner.

A. Go along     B. Turn right     C. On the left     D. Turn on

3. I don’t often go to tát school by bus because it ………… a lot of time. Riding a bicycle is healthier.

A. spends     B. has     C. takes     D. gets

4. The doctor says my father will become ill ……………. he stops smoking.

A. until    B. when    C. unless     D. if

5. He bought …………. books and then left for trang chủ.

A. much more    B. a few     C. a lot     D. a little

6. Ngoc ……………. eating fast food because it’s not good for her health.

A. likes     B. loves     C. hates    D. enjoys

7. If you want to tát live long, you………….eat much red meat.

A. should     B. needn’t     C. have to tát     D. shouldn’t

8. Don’t read in bed, …………. you’ll harm your eyes.

A. or    B. if    C. but     D. yet

9. I ………..playing board games interesting because I can play them with my friends.

A. think     B. find     C. say     D. tell

10. Before moving to tát Ha Noi, my parents ……………in Ha Nam.

A. have lived    B. have been living    C. lived    D. live

III. Match a question in column A with a correct answer in column B.

Column A Column B

1. Can I help you?

A. I’d lượt thích some rice.

2. How much beef tự you want?

B. Two dollars.

3. What tự you need?

C. A dozen, please.

4. How many eat would you like?

D. Yes. I’d lượt thích some green tea.

5. How much is loaf of bread?

E. One kilo, please.

Answer:

1-

2-

3-

4-

5-

IV. Write the correct size of each verb in brackets to tát complete the following sentences.

1. Lan and her father (visit) …………….. the Temple of Literature last week.

2. America (discover) ……………….by Christopher Columbus.

3. They (not start) ……………….the project yet.

4. My brother hates (do) ………………the same things day after day.

5. My brother usually (go) …………………fishing in his miễn phí time.

V. Choose a suitable word from the box to tát fill in each gap to tát complete the passage.

sang     competition     enjoys     bought     on

Minh’s hobby is singing. She (1) ……………… singing very much. When her brother (2) ………………… a karaoke mix last month, Minh was so sánh glad that she (3) ………………….. every day after dinner. She likes to tát sing only English songs. In fact, she has already sung all the songs found (4) ………………… the karaoke discs. Minh is singing in the karaoke (5) ……………….. organized by the RC Center this Saturday. Her family is going there to tát tư vấn her.

VI. Read the passage and choose the best answer.

You can recycle many types of glass. Glass food and beverage containers can be reused and recycled many times. (In fact, only bulbs, ceramic glass, dishes and window glass can’t be recycled.)

Glass is made from soda ash, sand and lime. If it’s thrown away, it stays there indefinitely because glass never breaks down into its original ingredients. To be recycled, glass is sorted by color, crushed into small pieces and melted down into a liquid. Then, it is molded into new glass containers.

1. Which of the following can be recycled?

A. glass food and beverage containers     B. bulbs

C. dishes and window glass     D. ceramic glass

2. What does the word “reused” in line 2 mean?

A. use something again.     B. use all of thing

C. throw something away     D. not buying things which are over packed

3. Glass ………………….

A. is made from soda ash, sand and lime

B. stays there indefinitely if it’s thrown away

C. never breaks down into its original ingredients

D. all are correct

4. What does the word “its” in line 5 refer to?

A. glass     B. dash     C. sand     D. lime

5. When people recycle glass, they ………………..

A. sort it by color and crush it into small pieces

B. melt it into containers

C. mold it into containers

D. all are correct

VII. Make sentences using the words and phrases given.

1. He/ has/ flu/./ he/ keep/ sneezing/ coughing/.

....................................................................................

2. Listen/ music/ in/ free/ time/ is/ my/ favourite/ hobby/.

....................................................................................

3. My brother/ enjoy/ play/ piano/ when/ he/ young/.

....................................................................................

4. In/ future/,/ I travel/ around/ Viet Nam.

....................................................................................

5. Nhung/ already/ finish/ the homework/.

....................................................................................

VIII. Rewrite each of the following sentences in such a way that means exactly the same as the sentence printed before it.

1. The painting is bigger than thở the photograph. (not as …as)

The photograph ...........................................................................

2. They sell tickets at the gate of the tourist site.

Tickets ..............................................................................

3. The market does not have any carrots.

There ............................................................................

4. They didn’t go camping yesterday because it rained heavily.

Because of ...........................................................................

5. Be careful or you’ll hurt yourself.

If you are ...........................................................................

Đáp án & Thang điểm

I. Circle the letter A, B, C or D to tát indicate the word whose underlined part is pronounced differently from that of the rest in each of the following questions.

1. D     2. C     3. C     4. A     5. B

II. Choose the best word or phrase (A, B, C or D) to tát complete each sentence below

1. D     2. A     3. C     4. C     5. B

6. C     7. D     8. A     9. B     10. C

III. Match a question in column A with a correct answer in column B.

1. D     2. E     3. A     4. C     5. B

IV. Write the correct size of each verb in brackets to tát complete the following sentences.

1. visited     2. was discovered     3. haven’t started

4. doing     5. goes

V. Choose a suitable word from the box to tát fill in each gap to tát complete the passage.

1. enjoys     2. bought     3. quý phái     4. on     5. competition

VI. Read the passage and choose the best answer.

1. A    2. A     3. D     4. A     5. D

VII. Make sentences using the words and phrases given.

1. He has flu. He keeps sneezing and coughing.

2. Listening to tát music in the miễn phí time is my favourite hobby.

3. My brother enjoyed playing the piano when he was very young.

4. In the future, I’ll travel around Viet Nam.

5. Nhung has already finished all the homework.

VIII. Rewrite each of the following sentences in such a way that means exactly the same as the sentence printed before it.

1. The photograph is not as big as the paiting.

2. Tickets are sold at the gate of the tourist site.

3. There are not any carrots in the market.

4. Because of the heavy rain, they didn’t go camping yesterday.

5. If you are not careful, you’ll hurt yourself.

Phòng giáo dục và đào tạo và Đào tạo ra .....

Đề đua Giữa học tập kì 2

Năm học tập 2023 - 2024

Môn: Tiếng Anh mới nhất lớp 7

Thời gian lận thực hiện bài: phút

(Đề đua số 1)

A. PRONUNCIATION:

Circle the word that has the underlined part pronounced differently from others.

1. A. washed      B. watched      C. looked      D. closed

2. A. sugar      B. scared      C. shy      D. surprise

3. A. late      B. gate      C. hilarious      D. hate

4. A. house      B. hour      C. horrible      D. horror

5. A. fight      B. sight      C. religious      D. light

B. GRAMMAR AND VOCABULARY

I. Give the right size of the words in brackets

1. Her……………………..was excellent      (PERFORM)

2. Many………………...... activities are held every year.      (CULTURE)

3. Birthday is a family……………………….      (CELEBRATE)

4. The football match was very…………………………      (ECXITE)

5. I am………………….. that he won the prize      (AMAZE)

II. Choose the best answer to tát complete the sentences

1, We should have a ……………… check-up every six months.

   A. medical      B. medicine

   C. hospital      D. aspirin

2, Ba is ……………… in his medical record at the moment.

   A. fill      B. fills

   C. to tát fill      D. filling

3, They ....................... in that factory since last Monday.

   A. didn't work      B. worked

   C. haven't worked      D. work

4, How ……………… are you? 1.5 meter in height.

   A. high      B. tall

   C. height      D. long

5, What was ……………… with her?

   A. problem      B. matter

   C. wrong      D. feeling

6, People feel ……………… when they catch the cold.

   A. pleasant      B. unpleasant

   C. pleased      D. unpleased

7, She has a pain ……………… her back.

   A. on      B. in

   C. at      D. with

8, I ……………… for class.

   A. am never late      B.am late never

   C. late am never      D. never am late

9, That work is good ……………… him.

   A. for      B. at

   C. with      D. on

10, The siêu xe is different ……………… mine.

   A. with      B. from

   C. to tát      D. for

III. Make questions for the underlined parts .

1, The Robinsons visited Ho Chi Minh đô thị a few weeks ago.

……………………………………………………………………………………….

2, She bought a lot of different gifts for her friends.

……………………………………………………………………………………….

3, My vacation in Nha Trang was very wonderful.

……………………………………………………………………………………….

4, Lan has hung the poster on the wall.

……………………………………………………………………………………….

5, They ate lunch in a famous restaurant with their friends.

……………………………………………………………………………………….

C. READING: Read the passage and answer the questions below

   Yesterday was Sunday. We didn’t work. We all stayed at trang chủ. In the morning my father planted some trees and then watered them. He always likes doing the gardening. My mother tidied our house then cooked a good lunch. I watched TV then helped my mother with the housework. I cleaned the floor and dusted the furniture. My brother listened to tát music. In the afternoon one of my father’s friend visited us. They talked and played chess together. My brother pained a nice picture. I learned my lessons. We were busy all day but everybody was very happy.

1. Why did they stay at trang chủ yesterday?

………………………………………………………..

2. What did her father tự in the morning?

………………………………………………………..

3. Did she help her mother with the housework?

………………………………………………………..

4. Who visited them in the afternoon?

………………………………………………………..

5. Were they happy on that day?

………………………………………………………..

D. WRITING

Rewrite the sentences with the same meaning

1. The distance from Ha Noi to tát Hai Phong is about 100 km

→ It is about……………………………………………………………………………………………………

2. What is the distance between Hai Duong to tát Hue?

→ How……………………………………………………………………………………………………

3. She usually walked to tát school last year.

→ She used……………………………………………………………………………………………………

4. Although he studied hard, he didn’t pass the exam

→ Despite……………………………………………………………………………………………………

Đáp án & Thang điểm

A. PRONUNCIATION:

1. D 2. B 3. C 4. B 5. C

B. GRAMMAR AND VOCABULARY

I. Give the right size of the words in brackets

1. performance

2. cultural

3. celebration

4. exciting

5. amazed

II. Choose the best answer to tát complete the sentences

1. A 2. D 3. C 4. B 5. C
6. B 7. A 8. A 9. A 10. B

III. Make questions for the underlined parts .

1. When did the Robinsons visit Sài Gòn city?

2. What did she buy for her friends?

3. How was your vacation in Nha Trang?

4. Where has Lan hung the poster?

5. Who did they eat lunch in a famous restaurant with?

C. READING:

1. Yesterday was Sunday.

2. Planting and watering some trees.

3. Yes, she did.

4. One of her father’s friend.

5. Yes, they were.

D. WRITING

1. It’s about 100km from Hanoi to tát Hai Phong

2. How far is it from Hai Duong to tát Hue?

3. She used to tát walk to tát school last year.

4. Despite studying hard, he didn’t pass the exam.

Phòng giáo dục và đào tạo và Đào tạo ra .....

Đề đua Học kì 2

Năm học tập 2023 - 2024

Môn: Tiếng Anh mới nhất lớp 7

Thời gian lận thực hiện bài: phút

(Đề đua số 1)

A. READING COMPREHENSION:

I. Read the passage and decide if the statement is True or False.

   In Britain, the climate is not very good. There are very few hot days and it rains a lot. Because of this, people spend a lot of time at trang chủ. Generally, British homes have a lot of furniture in them, carpets on the floors and heavy curtains.

   Many houses in Britain are old. Many of them are over one hundred years old. Often, they tự not have enough insulation and the heat goes out through the windows, the doors and up the chimney.

   Because of the climate, people in Britain have to tát send a lot of money on heating. Many houses have special system called “central heating”. The heats all the rooms and, at the same time, heats the hot water. Houses without central heating often have gas, electric or coal fires. The rooms in most British houses are quite small.

   New houses are much better. They have two layers of glass in the windows to tát stop the heat going out.

............. 1. The weather is not very good, so sánh British people spend much time at trang chủ.

............. 2. The heat goes out through the windows, the doors and up the chimney.

............. 3. People have to tát spend a lot of money on heating because the climate is quite bad.

............. 4. Houses without central heating rarely have gas, electric or coal fires.

............. 5. New houses usually have two layers of glass in the windows to tát stop the heat going out.

II. Read the text about Kirsten Dunst and answer the questions that follow.

Kirsten Dunst was born in New Jersey , USA, in 1982. Her acting career began at the age of three when she appeared in her first TV advert. She made her film debut with a small part in Woody Allen’s New York Stories (1989).

In 1994, she got her big break in Interview with the Vampire, performing with famous megastars Brad Pitt and Tom Cruise. Her performance as a creepy kid earned her Golden Globe nomination, the MTV Award for Best Breakthrough Performance and the Saturn award for Best Young actress.

Over the next few years, she started in more hit movies including Little Women (1994), Jumanji (1995), the romantic Get Over It (2001) and Mona Lisa Smile with Julia Roberts (2003). However, her most successful films are the Spider-Man film (2002-2004) with Tobey Maguire, where she plays the parts of superhero Spider-Man’s girlfriend, Mary Jane.

1. When and where was Kirsten Dunst born?

……………………………………………………………………………………………………………………………………

2. What was the first film?

……………………………………………………………………………………………………………………………………

3. What part did she play in Interview with the Vampire?

……………………………………………………………………………………………………………………………………

4. What awards did she win for her performance in Interview with the Vampire?

……………………………………………………………………………………………………………………………………

5. What are her most successful films?

……………………………………………………………………………………………………………………………………

B. WRITING:

I. Make questions for the underlined parts.

1. It is about two kilometers from my house to tát school?

……………………………………………………………………………………………………………………………………

2. He goes to tát work by siêu xe.

……………………………………………………………………………………………………………………………………

3. It took má twenty minutes to tát walk to tát school.

……………………………………………………………………………………………………………………………………

4. We will go to tát the Flower Festival in Da Lat next year.

……………………………………………………………………………………………………………………………………

II. Complete the sentences with the correct size of the words in brackets.

1. I love the .......................................... of folk songs. (PERFORM)

2. We held the Mid-Autumn festivals in ...................................house. (CULTURE)

3. The Thanksgiving is a .........................................festival. (SEASON)

4. He had an accident last week because he drove........................ (CAREFUL)

III. Rewrite the sentences, using the words given.

1. The distance from my house to tát Ha Noi is over đôi mươi kilometers.

→It’s……………………………………………………………………………………………………………………………………

2. My brother often watched TV in his miễn phí time last year, but he no longer does it.

→My brother used……………………………………………………………………………………………………………………………………

3. People in the countryside will use much biogas in the future.

→Much……………………………………………………………………………………………………………………………………

4. These flowers are Lan’s.

→These are……………………………………………………………………………………………………………………………………

Đáp án & Thang điểm

A. READING COMPREHENSION:

I. Read the passage and decide if the statement is True or False.

1. T 2. T 3. F 4. F 5. T

II. Read the text about Kirsten Dunst and answer the questions that follow.

1. She was born in USA in 1982

2. It was Thủ đô New York stories.

3. She played the part of a creepy kid.

4. She won the MTV award for Best Breakthrough Performance and the Saturn award for Best Young Actress.

5. Her most success films are the Spider-Man films.

B. WRITING:

I. Make questions for the underlined parts.

1. How far is it from your house to tát school?

2. How does he go to tát school?

3. How long did it take you to tát walk to tát school?

4. When will you go to tát the Flower Festival in Da Lat?

II. Complete the sentences with the correct size of the words in brackets.

1. performance(s) 2. cultural 3. seasonal 4. carelessly

III. Rewrite the sentences, using the words given.

1. It’s over đôi mươi kilometers from my house to tát Ha Noi.

2. My brother used to tát watch TV in his miễn phí time last year.

3. Much biogas will be used in the countryside in the future.

4. These are Lan’s flowers.

....................................

....................................

....................................

Lưu trữ: Sở đề đua Tiếng Anh 7 cũ

Xem demo Đề GK2 Anh 7 Global Xem demo Đề GK2 Anh 7 Smart Xem demo Đề HK2 Anh 7 Global Xem demo Đề HK2 Anh 7 Smart Xem demo Đề HK2 Anh 7 Friends

Xem tăng đề đua những môn học tập lớp 7 tinh lọc, sở hữu đáp án hoặc khác:

  • Bộ Đề đua Toán 7

  • Đề đua Ngữ văn 7

  • Đề đua Khoa học tập ngẫu nhiên 7

  • Đề đua Lịch Sử & Địa Lí 7

  • Đề đua GDCD 7

  • Đề đua Tin học tập 7

  • Đề đua Công nghệ 7

Đã sở hữu điều giải bài bác tập dượt lớp 7 sách mới:

  • (mới) Giải bài bác tập dượt Lớp 7 Kết nối tri thức
  • (mới) Giải bài bác tập dượt Lớp 7 Chân trời sáng sủa tạo
  • (mới) Giải bài bác tập dượt Lớp 7 Cánh diều

Săn SALE shopee mon 12:

  • Đồ sử dụng học hành giá cả tương đối rẻ
  • Sữa chăm sóc thể Vaseline chỉ rộng lớn 40k/chai
  • Tsubaki 199k/3 chai
  • L'Oreal mua 1 tặng 3

ĐỀ THI, GIÁO ÁN, KHÓA HỌC DÀNH CHO GIÁO VIÊN VÀ PHỤ HUYNH LỚP 7

Bộ giáo án, bài bác giảng powerpoint, đề đua giành cho nhà giáo và khóa huấn luyện và đào tạo giành cho bố mẹ bên trên https://tailieugiaovien.com.vn/ . Hỗ trợ zalo VietJack Official

Tổng đài tương hỗ ĐK : 084 283 45 85

Đã sở hữu phầm mềm VietJack bên trên Smartphone, giải bài bác tập dượt SGK, SBT Soạn văn, Văn hình mẫu, Thi online, Bài giảng....miễn phí. Tải ngay lập tức phần mềm bên trên Android và iOS.

Theo dõi Cửa Hàng chúng tôi free bên trên social facebook và youtube:

Xem thêm: chữ hoa

Tuyển tập dượt Đề đua những môn học tập lớp 7 năm học tập 2022 - 2023 học tập kì 1, học tập kì 2 được những Giáo viên số 1 biên soạn bám sát lịch trình và cấu hình rời khỏi đề đua trắc nghiệm và tự động luận mới nhất.

Nếu thấy hoặc, hãy khuyến khích và share nhé! Các phản hồi ko phù phù hợp với nội quy phản hồi trang web có khả năng sẽ bị cấm phản hồi vĩnh viễn.




Giải bài bác tập dượt lớp 7 sách mới nhất những môn học